У Володимир-Волинській громаді оголосили триденну жалобу за Кариною Шемчук

У Володимир-Волинській громаді оголосили триденну жалобу за  Кариною Шемчук

9 червня в районі проведення ООС під час виконання службових обов’язків трагічно загинула лейтенант, заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення 128 ОГШБр Карина Шемчук з Володимира-Волинського. У зв’язку із трагічною загибеллю нашої землячки міський голова Ігор Пальонка підписав розпорядження оголосити 11-13 червня 2021 року днями жалоби на території громади. Йдеться у повідомленні на офіційному сайті міста, пише АрміяІнформ.

22-річна Карина Шемчук народилась у Володимир-Волинському районі, проживала у місті, де закінчила школу-інтернат (нині ліцей «Центр освіти), після якого вступила до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львів).

10 червня відбулось прощання особового складу 128 бригади із трагічно загиблою військовослужбовицею. У Володимирі-Волинському з Кариною попрощаються 13 червня.

У зв’язку із жалобою упродовж трьох днів з 11 по 13 червня на адміністративних приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій мають бути приспущені Державний Прапор України з чорною стрічкою. Також обмежується проведення розважальних і концертних заходів, спортивних змагань на території громади. Окрім цього, заборонене звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства та у громадському транспорті.